torek, 28. februar 2012

Znova na pot

Raje je včeraj v nemogočem vremenu od štarta do prve kontrolne točke Yenta Station prehodil in presmučal približno 91 km in za to porabil 28 ur in 10 min. Počival je skoraj 9 ur in se približno ob 3. uri po aljaškem času odpravil  na 33 milj  (53 km) dolgo pot do druge kontrolne točke (Skwenta). Upajmo, da se je res dobro spočil in okrepil, kajti čaka ga mrzel  (-20 stopinj C) in precej vetroven dan. So pa poti prevozili s snežnimi sanmi, tako da bo malo manj trpljenja, vsaj upam.

Uradna spletna stran sedajle ni dostopna. Upam, da bo vsaj jutri, da bomo zvedeli novice o Rajetu. Peter

Tale me je nesla na krilih na Špartatlonu, naj pomaga tudi Rajetu

Boljša napoved ...

Kot je že Ruth napisala, je Raje prišel prvi na prvo kontrolno točko. Vseskozi je snežilo in na poti je bilo res veliko novega snega, tako da so do prve kontrolne točke prišli pešaki in prijatelja na smučeh. Kolesarji morajo riniti svoja kolesa in nekaj jih je že obupalo. Po počitku bo treba premagati do druge kontrolne točke nekaj čez 30 milj, kar je približno 50 km. Pot pa bo verjetno urejena in zato morda lažja, se pa napoveduje kar precej bolj hladno vreme, snežilo pa verjetno ne bo. Upam, da Raje ne bo preveč hitel in bo hranil moči.
Peter.

Juhejjj!

Kakšna novica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raje in Andrea sta si s smučmi utrla pot do 1. kontrolne točke. Za njima so prišli pešaki, kolesarji se do prvega resnega počitka še borijo.
Upam, da bo Raje nadaljeval tako, kot si (mi) je obljubil. POČASI, počasi ...

Transport: Ski
Racer *Checkpoints Time_IN Time_OUT Rest-time Run-time *AvgSpd *Status
Rajko Podgornik Yentna Station 02-27 18:10

28:10:00 2.02 0k
Rajko Podgornik Knik Lake 02-26 14:00 02-26 14:00 00:00:00

0k

Time on race: still in race...

Dan in noč neskončnih sanj


25 ur je Raje na svoji poti, neskončno težki preizkušnjii. In jaz ne morem spat. Iz zvezdne gorenjske noči mu pošiljam pozitivne misli v zasneženo aljaško popoldne ...

Spremljevalci